Slänger upp lite Kina pics, i brist på annat!





Who could heed the words of Charlie Darwin, Fighting for a system build to fail

Då var jag tillbaka i Nyköping igen då, kan inte säga att jag har saknat det dock. Men jag har haft en helt
problemfri vecka, bara omgiven av människor jag älskar. Det har varit underbart alltså! Jag gillar verkligen göteborg, det är en av få svenska städer jag faktist skulle kunna bo i på heltid. Men Nyköping kommer ändå alltid vara hemma, även om det är en håla.  I alla fall. Denna dag har alltså spenderats till stor del på bussen. Eller ja, nästan 6 timmar av dagen iaf. Men jag hade ju fina resesällisar och en hel säsong av Skins, så det gick fort!

Just nu sitter jag hemma hos min pojkvän, som än en gång tvingar mig att hjälpa honom med sitt religionprov -.- Så jag ska väl återgå till det nu, puss finisar!




Mellandagsrea & Entourage

Idag har jag hunnit åka till frölunda och kolla rean, käkat världens godaste lunch och dragit igenom hela sista säsongen av mitt älskade entourage. Jag hatar att det slutar nu, det är en av mina absoluta favoritserier, som trots åtta säsonger inte har blivit ett dugg sämre. I alla fall så fick jag med min en skjorta och två linnen med mig hem. Ska göra ett nytt försök på rean imorgon, fast då i nordstan. Måste hitta ett par nya svarta jeans, mina gick sönder igår -.- Nu ropar mamma att det är mat, bye!


we're just trying to find some coulor in a black and white world




Och så var julen över...

Det har varit en förvånadsvärt bra jul faktist, trots att jag inte var hemma i nypan. Men jag har ju fått spendera massa kvalitetstid med min kära lillasyster och världens bästa mamma istället. En massa grymma julklappar/presenter har jag fått också; en systemkamera, en laptop, 2000 kr till shopping, pengar till teneriffaresan, 3500 kr till, presentkort och massa små saker. = NÖJD EMMA. Mina föräldrar är bra på att skämma bort mig får jag erkänna. Idag har jag, mami och amanda lagat mat tillsammans. Plankstek och någon efterrätt som jag inte minns namnet på, men som var jävligt god. Nu ska vi sätta på en film och käka chirre!
Ciao finisar!


Göteborg!

Hade en underbar födelsedag med massa fina presenter och fina människor!

Just nu sitter jag i bilen med mami och Amanda, på väg från Jönköping. Det var tänkt att jag skulle köpa dom sista julklapparna, men hittade bara grejer åt mig själv. Bland annat två jätte fina earcuffs. Men sen när jag skulle sätta i den ena, så kom jag på att jag har en töjning i örat.. -.- Vid sånna tillfället ångrar jag verkligen att jag gjorde den där jävla töjningen. Eller att jag gjorde den så stor i alla fall. Jaja, det finns ju inget att göra åt det nu.

Nu ska vi ta driven på donken och dra oss ner mot Göteborg. Ska bara hem och lämna grejerna, sen hoppa på spårvagnen ner mot avenyn. Slänger upp en bild på mina presenter sen, puss!


nineteen!

Hihi, ljög visst lite igår, det blev Sthlm och heron istället. Vi orkade inte åka den där sista timman. Filmen var jätte bra i alla fall. Och när filmen var slut sjöng mina bästa vänner för mig, för idag fyller jag år! :-D 19, det känns stort.. Fast nej. Hade hellre varit 18 ett år till. Åldersnojja redan vid 19, det ser ju lovande ut. Vill inte ens tänka på hur min 30-års kris kommer se ut..

Jaja, åkte och köpte min födelsedags present igår också. En systemkamera, som jag älskar! Ska bara försöka lista ut alla inställningar, men det ska nog gå. Supernöjd är jag i alla fall!

Nu sitter jag på träffen och jobbar, men snart får jag åka hem och fira med familjen. tagga SMÖRGÅSTÅRTA!


Uppsala!

Vaknade upp hos en fin Elin, ska snart göra mig i ordning och sedan gå ner på stan och köpa julklappar. Efter det drar vi till Uppsala och går på bio. The girl with the dragon tattoo ska vi se. Filmen är inte slut fören typ ett i natt, sen två timmars bilresa hem. Så det lär bli sent! Nu ska jag skynda på lite så att vi hinner ner på stan, pusshej.


never gonna break, never gonna break

Det blev en lite halvkonstig kväll igår, eller i alla fall en konstig händelse. Haha, vi behöver inte gå in på det, men vi har i alla fall lärt oss att det inte är okej att förfölja folk med bilen när man har tråkigt! Jaja, hann även med att träffa min saknade Elin en stund.
Nu står jag och steker fiskpinnar i alla fall och snart kommer stephie och hämtar mig. Japp. Puss. Hej.


så om han viskar hur mycket han älskar dig, pay no mind, för ingen kan vilja ha dig mer än mig


that secret that you know, that you don't know how to tell. it fucks with your honor and it teases your head

Ligger i sängen efter en lång dag! Idag har vi slitit ihop ännu mera cash till roadtripen. Blir jobb imorgon och på tisdag också, sen får det nog räcka för i år. Ja. Nu har snön äntligen tagit ett uppehåll, hoppas det fortsätter så dom närmsta dagarna också, det är fan inte kul att jobba ute i snön. Kramsnö är bra, men det vi har nu blir ju bara till slask.
Nu ska jag återgå till Fråga Olle dokumentären, pussgodnatt!


Trouble is her only friend and he's back again

Kvällen gick inte som planerat. Elin kom förbi, blev akut magsjuk och spydde ner min toalett. Sedan fixade jag tacos, handlade chips osv åt någon som aldrig kom. Att jag aldrig lär mig, naivare människa får man leta efter. Skit samma, det är inte värt det längre. Några dagar kvar bara, sen får jag lämna stan tillsammans med dom viktigaste personerna i mitt liv. Sen hem över nyår, och efter det tar jag med mig min bästa stephie på roadtrip i en vecka. Jag har så fina människor i mitt liv att lägga ner energi på, ändå spenderar jag mer av den på människan som till största delen gör mig ledsen. Det är konstigt det där, hur man prioriterar saker. Det får väl bli ett nyårs löfte.


Allt jag önskar är att du vore här

och att jag hade ett baseballträ i handen.


julgranar, någon?

Sitter i en liten stuga på träffen och kränger julgranar, kul liv. Men det är ju pengar i alla fall och jag & stephie kan ju underhålla oss själva ganska bra. Men nu drog hon precis, så snart kommer Elin hit och gör mig sällskap. Sen blir det käk!
Gårdagen blev som sagt ganska lugn. Promenerade runt i stan med ida och stephie och pratade gamla minnen. Dom är fina dom. Nej, nu ska jag ringa Elin och se vart hon håller hus, puss.


Pluggpluggplugg

Jag är fan världens bästa flickvän! Ibland i alla fall. När jag försöker. Åkte i alla fall ut till min sjuka pojkvän för att skriva ett 5 sidor långt religionsarbete åt honom. Medans han låg i sängen och spelade angry birds. Fast fan vad svårt det var, men jag saknar faktiskt att plugga. Ska försöka få med mig Elin till folkhögskolan imorgon och söka in. Sedan blir det jobb med Stephanie och efter det får vi se vad kvällen bjuder på. Tror det blir lugnt i alla fall. Nu ska jag gå upp till timmy igen, puss.


Sänghäng och jackass

Nu är jag hemma igen efter en runda till vårdcentralen med timmy. Jag lär väl hamna där snart igen -.- jaja, ligger och kollar på jackass 2, sjuka jävlar, men jag gillar dom! Väntar på att sex and the city ska börja, fyra avsnitt av det och sen är det sovtime! pussgodnatt.


Sjukling

Vaknar upp bredvid en kokhet timmy, som antagligen har halsfluss. Stackarn har legat och lidit hela natten. Och jag har legat bredvid så jag lär väl också få det snart. Jag hoppas verkligen inte det, jag och stephie ska ju jobba torsdag till söndag för att samla cash till våran roadtrip. Jaja, det blir väl som det blir. Nu ska jag gå upp och ta hand om min kärlek.


then we love until we bleed

Åååh, vilket härligt väder vi har! Fast nej. Hade tänkt ta mig ut till Svalsta och hjälpa timmy med någon religions uppgift, men är inte ett dugg sugen på att gå ut i stormen. Men jag kan ju inte ligga under täcket för evigt så det är väl bara att dra på sig rejält med kläder och bege mig ut mot bussen. pjuh.


Tåg!

Sitter på tåget mot Katrineholm, käkar en subway macka och försöker att undvika att stirra på Henrik Skyffert som sitter mittemot. Jag vet inte varför man är så farcinerad av kända människor egentligen. Jaja, back to the sandwich.


Ain't no place like home

Hemma efter en grym resa till Kina! Eller hemma och hemma, i Sverige i alla fall. Skit samma, har sett jätte mycket coola grejer! Vi var på kinesiska muren, den förbjudna staden, himelska fridens torg, massa marknader och runt lite överallt i Peking. Shoppat har jag gjort också, flera par skor, väskor, en jacka, smink och lite småskit. Nöjd är jag i alla fall! :) men det är skönt att vara hemma, längtar efter att få sova i min egna mjuka säng! Sängarna på hotellet var skit hårda. Och det är helt sjukt hur facinerade kineserna var över mitt hår. Har aldrig känt mig så utstirrad i hela mitt liv, det kom till och med fram folk och tog kort på mig flera gånger! Men annars har allt varit toppen. Längtar redan efter att åka tillbaka, och då ska jag ta med mig min kära Stephanie, det kan inte bli mycket bättre!

 

 


Let it snow

Sitter och halvsover på tåget någonstans mellan Skövde och Göteborg. Självklart med Bon Iver i öronen, alltid soundtrack till mina dagdrömmar.
Mamma kommer och hämtar mig på centralen, sen hade vi tänkt åka och käka någonstans. Sen ut mot flygplatsen och plan nummer 1 till köpenhamn. Och därifrån till KINA!! taggadtjej_92 tihihu. Nej, nu ska jag återgå till mitt sovande.

Förresten så har jag nu på tågresan sett snö på marken för första gången denna vinter! Snön kom ju inte till nypan fören igår kväll, och det var inte tillräckligt för att ligga kvar. Inte för att jag gillar snön speciellt mycket, men nu är det faktiskt på tiden!


Set me on fire, nobody burns like you

Packar väskan och taggar inför KINA imorgon, epic!


RSS 2.0