I just came to say hello

Sitter och glor på snabba cash för tredje gången den här veckan. Våra kanaler har fuckat och alla filmer är nerpackade förutom den, så den fick det bli ikväll igen.
Har tagit en prommenad med Stephie ikväll iaf, eller ja, vi hamnade på en parkbänk och pratade bort timmar som vanligt. Och innan det så var jag och käka med Timmy. Annars har det inte hänt så mycket idag.
Imorgon drar jag och min fina Elin till huvudstaden i alla fall. Så jag ska försöka lägg mig tidigare idag, så att jag kommer upp imorgon. Men nu ska jag in i duschen, puss sötnosar.

Come fly with me

Och så var sista sommar helgen över. Det känns inte alls okej, sommarn gick alldeles för fort och jag är inte redo för höst och kyla än! Men grym var den i alla fall. I fredags var tanken att vi skulle på typ en festival, men pga av alkotest så kom vi inte in -.- Så det blev fest på Arnö istället.
På lördagen blev det bara chill med Stephie, Timmy och Andreas. Glodde på film och käkade massa godis, mys.
Idag har jag i alla fall vart hos min farmor som fyller år, så det blev smörgåstårta till lunch. Sedan drog jag hem, städade hela lägenheten helt själv eftersom att Amanda dissade det och sen blev det pizza och soffhäng med min fina familj. Nu ska jag ut på balkongen och ta en godnatt cigg med min bästa syster. God natt finisar.

This is were we say goodbye

Du bad mig inte ens att stanna.
Det är nu man undrar om du någonsin har brytt dig eller om det bara var något du sa.





...and my heart's in pieces again.


Home?

Nu är jag hemkommen efter en grym helg i göteborg med mami, amanda, elin och jessica. Det blev massa shopping, liseberg och chill i slottsskogen.
Mamma flyttar ju dit snart vilket känns förjävligt. Och jag har inte bestämt om jag ska flytta med eller inte. Jag har hittat en skola där nere som jag vill gå, men jag vet inte om jag är redo att lämna nyköping än. Jag har ju hela mitt liv här. Men jag vet att det skulle löna sig i slutändan. Jag får se hur det blir, har några månader att bestämma mig på.
Nu ska jag dränka mina sorger i vodka och peppa inför karnevalen med fint folk. Beskymmer och beslut tar vi efter sommarn istället.
CIAO


RSS 2.0