Speeding heartbeats

Sitter i soffan och tar en paus ifrån allt packande, imorgon flyttar vi ju. Det är sjukt egentligen, allt jag äger ryms i fem flyttkartonger, varav en av dom är det bara skor i. Imorgon säger vi hejdå till bergshammar för gott iaf, vilket känns sådär. Det här är ju trots allt det ställle jag bott längst på och känner mig mest hemma i. Men hemma är ju där familjen är, så det blir nog bra tillslut.
Den senaste veckan har varit bra i alla fall, åkte till motala ett par dagar och träffade min älskade elin som jag inte träffat på typ ett år. Sen har jag tältat med min bästa stephanie också. Regnskyddet blåste bort under natten, så jag vaknade upp dygnsur och kall. Men till dess var det ju roligt (;
Nej, jag ska väl återgå till packandet nu, så att jag blir klar någongång idag, ciao!



bring on the night, im ready to drink. i don't want to fight, i don't want to think.

drar mg mot sängen nu, för imorgon kör vi, godnatt partypeople


it's you, it's always been you.


Låt oss bli dom som försvann

jag vill flytta nu! jag orkar inte höra dom bråka, skrika, gråta, kasta saker. jag fixar inte att höra människor jag bryr mig om bryta ihop varenda dag. im out, ciao.

You always make it better

Ja, vad ska man säga. Helgen har varit speciell. I lördags blev jag och Stephie påkörda av en bil när vi åkte moppe. Det blev ingen större fara, skrapsår och blåmärken och ett illa knä. Sen gick moppen sönder också. Vi fick i alla fall sitta där och vänta på polis, fylla i massa papper och plåstra om sår i en evighet. När vi äntligen fick åka hem så blev det grillning med Amanda och Elin och sen kom det lite folk hit och drack.
Nästan hela söndagen spenderades i sängen, jag hade för ont för att röra mig, så det behövdes. Fast grilla med Pap och Fia hann jag med också.
Och igår lekte jag med Stephie, och kollade på nya lägenheten. Den blir säkert jätte bra när den blir klar, men det blir ju ändå jävligt stor skillnad från hur vi bor nu. Från en sju rums villa med pool och stor tomt till en liten trea i högbrunn. Men det klarar vi. Nu ska jag ladda ner lite gossip girl avsnitt, slänga på mig ett par mjukisar och hänga i soffan i ett par timmar, puss.


RSS 2.0