White Light Moment

Hej, jag tänkte bara presentera min nya kärlek.
Seriöst, jag får ont i magen.


Hjärtat sitter utanpå, Slår inte som det brukar slå

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


Det är så logiskt

Jag och min bästa har haft ett av våra långa, lite smått tragiska samtal. Om saker som aldrig kommer att bli som dom en gång var, 18-års kriser, våran kära hemstad, återföreningar och underbara tider som aldrig kommer igen. I fyra timmar satt vi i köket och deppade, skrattade, längtade & saknade. Vi kan ha världens djupaste samtal, men det slutar alltid i skrattattacker. Det är väl tur det. Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng och tänka på absolut ingenting, godnatt! (;



du är ganska grym vettu.


Alla fattar utom du

Jag sov nog ungefär två timmar inatt. Jag låg vaken i timmar, blundade och körde min sov låt på repeat, det är alltid lika roligt. Sen var det bara att gå upp och åka iväg till praktiken. Jag börjar bli jävligt less på det nu, det är svinkallt där uppe och vi får göra all skitgöra. Men man ska inte gnälla. Efter praktiken blev det käk på kebab house med timmy och andreas, sen åkte vi till arnö och hälsade på min kära far som jag inte har träffat på evigheter. Sen tillbaka till stan, träffa stephie & jennie, sen paradise hotell i stephies säng, och nu sitter jag här. Imorgon ska jag och stephie till resia och försöka hitta en hyffsat billig resa, antagligen till gran canaria, grymt! Nej, nu har jag och min säng en mysdate, godnatt!


För alla gånger som vi dansat

Igår drog vi till norpan, jag och timmy. Och så mötte vi elin där också. Köpte ett par skor också, jag älskar dom! Fast jag blir så jävla gång i dom, men det kan jag leva med. Nu ligger jag i soffan med viggo på magen och väntar på att klockan ska gå. Om 50 minuter går bussen till skolan, där företag står på schemat. Efter det ska jag träffa stephanie, vi ska gå och försöka fixa jobb. Det är kravet på att mina föräldrar ska köpa en lägenhet åt mig. Att jag tjänar pengar så att jag kan betala mat och sånt själv. Nu är cv;t klart i alla fall så det är bara att söka till varenda ställe i stan och hoppas på det bästa. Vi vill ju hinna få jobb innan våran kära lägenhet försvinner. Nej, nu ska jag återgå till tvn, puss.

RSS 2.0