Lördag, älskade Lördag. Ingen är som du.

Sitter och slö glor på Biggest Looser finalen. En kille har gått ner 79 kilo på typ 5 månader. 79 KILO?! Det är ju helt sjukt. Cred till honom.

Jaja, har haft en mysig morgon med världens finaste och snart bär det av till huvudstaden med boysen för bio. Precis vad jag känner för. OCH JAG SKA FÅ ÄTA MIN ÄLSKADE THAIMAT PÅ HERON! nu vet ni det. Nej, men vi ska se på Hunger games i alla fall. Mina förväntningar är hääääär uppe, har nämligen hört att den ska vara grym. Men det märks, hej!


Junk of the heart

Fick sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Och vad var det om inte min jeansväst som jag har kämpat för att få tag i! Glad tjej, tjuhej.


Feberfrossa

Jag varvar mellan att frysa ihjäl och brinna upp, jävla feber! Jag är för trött i kroppen för att resa mig från sängen, men är för pigg i huvudet för att kunna sova. Ja, idag tänker jag tycka synd om mig själv.
Så, nu har jag gnällt klart, back to Two and a half men!


Kom och sätt ditt liv på spel för min skull

Hemma igen efter en underbar helg i Götet! Det blir svårare och svårare att åka hem för varje gång. Men jag är snart tillbaka igen. Jaja, skola stod på schemat idag. Lika givande och upppiggande som vanligt. Slutade vid halv tre i alla fall, och sen dess har jag chillat galet! Tog in datorn till badrummet och tittade på senaste säsongen av How i met your mother från badkaret. Käkade ostbågar samtidigt gjorde jag också och hade i hälften i badkaret. Vattnet var ljus oranget när jag klev ur, det är nice. Hur som helst var det bara att gå till övervåningen och ta en dusch. Intresseklubben kallar, jag vet. Nu kom Timpan, hejdå!



När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

Väskan är packad och klar, biljetten är köpt, så imorgon drar jag äntligen till Göteborg igen. Ska bli jätte skönt att få spendera tid med den halvan av familjen, saknar dom jätte mycket. Speciellt min fina syster. Bio är planerat, sen hoppas jag på lite shopping också. Får se om det hinns med. Nej, nu ska jag lägga mig i sängen, glo på Scrubs och försöka bli trött. God natt!


Set me free

Två tidiga mornar på raken och jag går runt som en zombie. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Men man vänjer väl sig. Då har dom två första dagarna i skolan passerat i alla fall. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, det är inte som jag hade förväntat mig. Mycket gör vad ni vill, kom för sent om ni vill, ta rökpauser så ofta ni behöver. Vilket låter as soft, men det känns bara jävligt flummigt och oseriöst. Jag får väl ge det lite tid. Nu ska jag lägga mig och kolla på Får vi följa med? reprisen i ett försök att hålla mig vaken åtminstone ett par timmar till. Imorgon ska vi spendera dagen i skogen, wiho.


We're soldiers and soldiers bleed

Har precis sagt farväl till mina bästa vänner som åker till Thailand på praktik imorgon. En månad ska dom vara borta, jag har inte varit utan dom så länge sen jag först träffade dom för över fyra år sedan. Fan så tomt det kommer bli, jag saknar dom redan.
Jag har haft en grym helg i alla fall. Igår blev det utgång med en fin bunt människor och idag hade vi taco/mello mys. Dom senare timmarna av kvällen gled vi runt i en strömavbrotts mörk stad och skrattade och sjöng. Fint.

Nu ska jag kolla på gårdagens Big Brother avsnitt som den nörd jag är, God natt på er!


Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Åkte in till stan, hade möte, gick till Campus och bokade tid med syon, träffade Elin, åkte till Brandkärr, handlade frysmat, åkte hem, åt upp frysmaten framför Får vi följa med?, käkade choklad tills jag fick ont i magen. Det är väl vad dagen har bjudit på hittills, det är ett spännande liv jag lever! Nej, men i alla fall. Jag bokade in ett möte tills imorgon också, på folkhögskolan. Så antagligen börjar jag där från och med måndag. Det var väl typ allt jag hade att dela med mig av. Ah, jag vet, cool story bro, tell it again. Nej. Hejdå.


Jag skrev ditt namn i vattnet. Så du vet vart jag finns.

Sitter i sängen och kollar på dagen sjunde djurdokumentär.
Förutom en vända in till stan är det det enda jag har gjort idag. Känns meningsfullt. Nej, nu blir det käk och sen ska jag åka tillbaka till stan och träffa Karlsson.


Brinn hjärtat brinn

Hänger utanför Big Brother huset och ser cool ut. Fast nej, vi körde fel. Det blir alltid samma sak när jag åker till Sthlm med timmy. Timmy kör fel, jag skyller på gpsen, timmy skyller på mig, båda blir förbannade, jag stänger av gpsen och säger åt honom att klara sig själv och sen sitter vi tysta och arga resten av vägen. Sen hittar vi rätt till slut, gör det vi ska och sedan är det samma visa på vägen hem.
Man lär sig visst aldrig.


13 år senare

Hahaha, jag skäms lite över mitt 6åriga Jag.
Jag var inte bara konstig, jag hade stora drömmar också!

Och hiva betyder skiva för en lekiskluttare med inte alltför stora kunskaper i stavning.


It's better to be absolutely ridicelous then being absolutely boring

Hittade min fyll-i-bok från lekis, det märks att jag och Elin kom överens...

Läste även att mitt bästa recept bestod av, pepparkaksdeg, fläder saft, russin och fiskmat. Ja, jag var en konstig unge.


Take me back, keep me there

Spenderat hela dagen med min fina Elin. Käkat pizza ute i solen, suttit på min balkong i timmar och bara snackat och skrattat. Och på väg till pizzerian gick vi förbi Herrhagsskolan, där vi gick i låg och mellanstadiet. Smög runt i korridorerna, det är sjukt hur lite som har förändrats sen dess. Det är ändå 7 - 8 år sedan vi gick där. Men det känns som igår, upptäckte verkligen hur mycket jag saknade det när vi väl var tillbaka där. Saknar väl egentligen mest hur man inte hade ett enda problem i världen. Men alla ska vi växa upp.


RSS 2.0