Those rainy days

Har suttit i mitt rum i flera timmar nu och varit så uppe i mitt eget att jag inte märkt vad som hänt i resten av huset. Skulle gå upp och gå på toa vid fyra inatt, märker då att alla gäster är borta och huset är kolsvart men musiken är fortfarande på på högsta volym. Så jag går runt i hela huset och letar efter mamma och patrik i mörkret. Hittar dom sen däckade i soffan. Förstår inte varför dom la sig i soffan när deras säng är i rummet brevid.. Jaja, jag tog en sväng med vovven i alla fall, tvivlar på att någon av dom hade gjort det innan så. Jaja, den här dagen har inte varit guld precis. Har varit ensam ganska många timmar, vilket är ovanligt för mig, jag har ju typ ensamhets fobi. Men jag har haft mycket tid till att tänka i alla fall. Trots det har jag inte kommit fram till något. Timmy smsade och bad om ursäkt förut, men jag vet inte. Det känns som att det enda den där killen gör är att klanta sig och sedan säga förlåt för det. Jag undrar vem som är värst, han som fuckar upp allt eller jag som accepterar det. Skitsamma, tänkter inte tänka på varken honom eller några andra problem en sekund till inatt, känns som att jag har gjort det tillräckligt. Nu skiter jag i det här, tar en cola och sätter på en film. Ska hämta hit hunden också, jag behöver sällskap. Ciao.


Val!

Sitter klistrad framför valvakan, det är verkligen inte likt mig. Men senaste veckorna har jag blivit sjuk intresserad av politik, kanske slagit i huvudet eller något. Jag håller på dom rödgröna, men det ser ju ganska kört ut för deras del. Alliansen leder och sverigedemokraterna är ju praktist taget inne i riksdagen nu. Inte okej någonstans. Det enda bra dom har att komma med är offentliga register på våldtäcktsmän och hårdare straff för grova brott, det håller jag med om. Men resten är ju skit. Jaja, nu ska jag återgå till vakan, puss

Once up on a time i was fallin in love, now im only fallin apart

Min mamma sa till mig idag att ibland måste man inse när det är dags att ge upp. Jag vet ju det så himla väl, men det tar verkligen emot. Jag satt i sängen i flera timmar inatt och funderade på allt, på oss. Du har förändrat mig, du tog glädjen ifrån mig och jag hatar mig själv för att jag lät dig göra det. När jag tänker efter så har du verkligen förstört mig totalt, du har byggit upp och rivit ner om och om igen, och nu är jag trasig. Jag är nere på noll igen och jag lovade mig själv för länge sen att ingen skulle lyckas dra ner mig så mycket. Men du lyckades, trots hur mycket jag försökte att kämpa emot. Jag har insett att det är dags att ge upp nu, det var dags för åtta månader sen, men jag har alltid varit så jävla svag när det gäller dig. Jag skiter i hur ont det gör nu, nu är det över. Det har varit över så jävla länge nu, jag har bara inte velat inse det.

And the sun on your face

Idag har jag varit i skolan igen för första gången på över en vecka, har ju varit sjuk. Men det var skönt att komma tillbaka istället för att ligga hemma och glo tills alla andra slutade skolan. Slutade skolan vid elva i alla fall och efter skolan blev det att ta tuben hem och gå ut med vovven och sedan ligga i soffan med viggo på magen som vanligt och glo på entourage tills timmy slutade. Så kvällen spenderades med honom, fina människa. Ibland är han fan bra. Imorgon börjar jag med praktik på grönborgs, inte det roligaste med jag har ju bra sällskap i alla fall. :) Nu ska jag lägga mig i sängen och ta en cola & kolla på Gumball 3000, pussgodnatt!


Sen tänkte jag bara lägga till att jag saknar min vivi väääldigt mycket!


im so over this town

kul att varenda jävel dricker ikväll och kan inte köra mig hem. nu ringer jag en taxi, fuck you och god natt till alla!

RSS 2.0