Dans, skratt och strippor!

Denna söndag har varit så degig som en söndag kan bli! Har mest hängt i soffan under ett duntäcke med chips och sällskap av stephie, timmy och andreas. Men det är så det ska vara efter en utekväll. Och vilken kväll det blev, shottar i baren, en strippa, timmar av dans och en massa härliga människor!
Och nu ligger jag i sängen bredvid min kära som för länge sen har somnat. Ska väl försöka göra samma sak, god natt på er!


Blodcentralen - Norrköping - Sängen

Har varit på sjukan och lämnat blod idag. Mitt blodflöde är tydligen inte speciellt snabbt, så fick sitta där ett tag medans folk kom och gick. Fick nålar i båda armarna, det var tydligen fel på mina blodkärl också. Fick en trisslott för det i alla fall, 50 spänn!!! WOHO! Nej, men efter det åkte jag och Stephie till Norrköping för att shoppa. Fick dock bara med mig två tröjor och ett par örhängen hem, har fått jätte svårt att hitta kläder. Men det är alltid så, när man inte har några pengar vill man ha allt och när man har pengar så finns det ingenting man vill ha. Åh, alla dessa i-lands problem! Nu är jag hemma i alla fall, har bäddat ner mig i sängen och ska glo på en film. Godnatt på er!


Im no beautyqueen, just beautiful me

Åh, ibland är jag så sexig att jag bara vill äta upp mig själv! Luktar som en chokladpralin också, that's cool man. Jaja, har spenderat en mysig dag med en mysig Elin som lagade världens godaste thaigryta. Var förbi arbetsförmedlingen också och kollade på jobb utomlands. Det finns ju verkligen hur mycket som helst, man ska bara våga släppa allt och dra iväg. Men vem vet, efter sommarn kanske mitt mod har växt till sig. Får hoppas på det i alla fall, det vore väldigt härligt att slippa hösten/vintern här hemma och chilla i Spanien istället. Nej, nu ska jag gå och tvätta bort den här ansiktsmasken, puss!


i sommar ska jag..

-Ligga på en gräsmatta och titta på stjärnorna i timmar
-Hänga på parkbänkar i Göteborg
-Alltid ha kameran med mig
-Skapa minnen för livet
-Nattbada på Rinkeby
-Ha massor av grillkvällar med fina vänner
-Sitta framför en lägereld tills det blir morgon
-Dansa i regnet
-Hoppa på första bästa tåg och se vart det tar mig
-Sova på en strand
-Stå på toppen av ett berg och lyckoskrika tills jag tappar andan
-Ha ett Titanic moment på en båt
-Tälta i en rondell
-Lämna Sverige
-Skratta tills jag får ont i magen, sjunga mig hes och njuta varenda sekund.



we are young so lets set the world on fire


The start of something new

Lunch dags! En ask pshysalis framför en bra film. Jag och timmy har ju börjat tävla om vem som kan vara utan godis, läsk och allt onyttigt längst. Timmy har redan förlorat, men jag kör på ändå. Ska försöka gå ner 10 kg tills i sommar. Än så länge går det bra, håller mig under 1400 kalorier per dag och från och med idag ska jag ta ett pass på träningscykeln varje dag också. Idag trampade jag i 25 minuter ska försöka ha det som mål någon vecka och sedan öka mer och mer. Nej, back to the movie!


Film och tårar

Hamilton var sådärlite mycket vapen och blod för min del, men ändå helt okej. Startade en till film när jag kom hem, som jag precis såg klart på. 50/50 heter den, och var grym! Jag grät mig igenom hela slutet. Men den slutade bra i alla fall. Tur det, jag kan vara depp flera dagar efter en sorlig film. Haha, jag sätter mig in alldeless för mycket ifilmer. Skit samma, se den! Nej, det börjar bli sent.. Jag ska väl gå och tvätta bort sminket och sedan försöka sova. Godnatt!


biosöndag

Sitter och laddar ner ännu mer grym musik till mobilen. Har upptäckt typ 10 nya band den här helgen, älskar älskar älskar att upptäcka ny musik! Jaja, jag är i Svalsta för tillfället och väntar på att Timmy ska bli klar så att vi kan åka mot bion. Hamilton någonting har jag för mig att filmen heter. Får väl se om den är bra eller inte, men Persbrandt är ju med, så det ser ljust ut! Nej, nu ska jag gå och se efter vart världens segaste människa tog vägen!


and the sun on your face

Sitter ute på balkongen och njuter av solskenet. Solen är nästan som bäst på vintern, speciellt när det är snö på marken. Jag har precis blivit klar med att städa mitt rum. Dammat och skurat och dammsugit. Bra jobbat Emma! Har också hunnit med banken, ett möte och en promenad så jag har fått lite nyttigt gjort idag i alla fall. Har fixat med papperna för aktivitetsstöd för en praktik jag inte har också.. Men pengarna skulle rulla in om ett par veckor. Det behövs, jag har exakt 146 kronor kvar. Det är tur att jag har en snäll far i alla fall. Nu ska jag kila ner och laga mat, puss


Bilåkning, skratt och Ledin

Vaknade vid tre idag igen. Jag hatar när det händer, hela dagen är borta. Men det blir så när nätterna blir sena. Jag och Stephie spenderade 7 timmar i en bil igår! Vilket låter skit tråkigt, men jag kan inte komma ihåg sist jag skrattade så mycket. Så det har varit en bra helg.
Nu ska jag in i duschen, sen ikväll ska jag åka till stan och träffa min älskade mamma och världens finaste syster! Puss


i dream, because it's the only way i can see it happen




skratt, drinkar och sjösjuka

Tillbaka från kryssningen som för övrigt var helt jävla grym! Dansat i timmar, skrattat oavbrutet och träffat massa konstiga lettländare! Heter det verkligen lettländare? Det låter fel, människor från Lettland säger vi istället! Skit samma, sjukt kul har det varit i alla fall, tror inte vi gick tillbaka till hytten fören vid 8 på morgonen första dan. Sen ringde klockan ett par timmar senare och vi begav oss ut i gamla stan i Riga. Vilket låter ganska fint, men som mest bestod av nerklottrade ghetton och fallfärdiga byggnader. Nej, nu låter det förjävligt. Det var det inte. Det såg inte ut som jag hade väntat mig bara. Jaja, efter våran upptäcktsfärd gick vi tillbaka till båten, tog en powernap och vaknade inte försen vi var ute på öppet hav igen. Det var då den jobbiga delen av resan började.. Det blev världens storm och båten gungade så mycket att man knappt kunde gå. Hur som helst blev både jag och Stephie sjösjuka och spenderade natten med huvudet i toastolen. Så illa har jag nog aldrig mått i hela mitt liv. Men men, vad gör det om hundra år. Allt annat har varit perfa i alla fall! Nu ska jag kolla på the voice, pussrå

 
 


New years eve!

Nyårsafton blev helt grym! Först blev det en jätte god middag med fina tjejer, sedan flera timmars dansande på krogen. Höjdpunkten var ändå tolvslaget, det är inte många stunder man är så lycklig som man är då. Det är faktiskt några av dom bästa minuterna på hela året. Kvällen slutade med att jag slocknade i stephies säng framåt fem tiden i alla fall.

Idag har jag och stephie knappt rört oss från soffan, men undantag för att gå på toa och hämta mer chips. Sen fick vi för oss att vi skulle dra utomlands, men våran budget räckte inte längre än till Riga. Så vi bokade en resa tills imorgon, resor är alltid bäst när dom är helt oplanerade och spontana! Så det blir en jävligt bra början på det nya året :-D


RSS 2.0