NOW YOU'RE MINE!

Har fyllt på min converse hylla yttligare, hittade äntligen skorna jag letat efter sen i sommras!  Så idag är jag nöjd. Hade även tänkt att köpa en jacka från Gina som jag hittade på webshopen, men den hade inte kommit in än. Som vanligt i Nyköping. Så jag får väl ta mig till Norrköping och hoppas på att den finns där.  


Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Somnade tillslut klockan två på eftermiddagen, vaknade vid sex och fick en mindre hjärtattack när jag tittade på mobilen. 13 sms och 4 missade samtal, antog att det hade hänt något, men nej, bara väldigt tjatiga vänner! ;) Jaja, drog på mig mjukiskläderna, käkade glass till middag och la mig i soffan. Så här ligger jag nu och halvtittar på Mello med katten som enda sällskap. Men snart får jag mänskligt sällskap, även om jag hade nöjt mig med katten ikväll.


It is what we make of it

Klockan är kvart i nio och jag har inte sovit en minut. Jag hatar det, sånna nätter man helt enkelt inte blir trött. Tror all cola hjälpte till också. Men nu har solen kommit upp på himmelen och fåglarna har vaknat till liv, så nu känns det meningslöst att ens försöka sova. Somnar jag nu så lär jag inte vakna fören ikväll och alltså inte kunna sova nästa natt heller. Jaja, jag hoppar in i duschen och tar sedan en till cola, jag lär behöva koffein i mängder för att klara mig igenom kvällen.


Those will be the best memories

Hemma efter en lång natt med världens finaste Elin. Gamla minnen och skratt i timmar, det behövdes verkligen! Tror vi somnade runt fem, så jag är skapligt trött nu. Nej, nu ska jag lägga mig i sängen, med Bon Iver i högtalarna och drömma mig bort en stund!


Before I die...






And if you feel just like a tourist in the city you were born

Then it's time to go
And define your destination
There's so many different places to call home.



Grattis i förskott Jennie!

Vi firade Jennies 19års dag igår, först hemma hos henne och sedan på krogen. Jag och Stephie drog hem ganska tidigt, men det blev ändå en bra kväll, trots att jag var så opepp innan. Jag fick en väldigt behövlig pratstund också. Jag är glad att jag har dig! Och tack till resten för en bra kväll.
Ilväll blir det enchiladas och melodifestivalen, hörs imorgon!


We can brun brighter then the sun

Ligger i sängen och plöjer igenom tredje säsongen av Gossip Girl. När man väl har börjat går det inte att sluta, så det ser ut att bli en lång natt..
Träffade min fina syster idag också, tog en fika och shoppade lite. Fyra linnen och ett armband blev det. Men jag ska lämna tillbaka ett av linnena imorgon. Jag kom hem, provade det igen och insåg att jag hatade det. Jag lyckas alltid göra minst ett hat köp varje gång jag shoppar av någon anledning. Nej, nu ska jag återgå till att dregla över Chuck Bass, god natt!


Hårfärgning och panik.

Har precis tvättat ut ännu en hår färg. Golden caramel blonde heter färgen, men borde kallas apelsindiarré. Elin tror att det finns hopp för det, jag tror att det ser förjävligt ut. Men ljusa slingor ska på snart så vi får väl se.


Change is everything

Har äntligen gjort något åt min hemska hårfärg! Inte för att det blev någon jätte stor skillnad, men bättre blev det. Ska lägga på mörkare slingor så småning om också, för nu är det ganska matt och tråkigt.
Jaja, sitter i sängen med Elin nu och väntar på pappa som är och hämtar grekmat. Sen får vi se vart kvällen bär.


This is the first day of my life, Im glad i didn't die before I met you

Sitter i sängen med ett katt kurrandes bredvid mig. Vilket är extremt ovanligt, vanligtvis springer hon iväg så fort jag kommer in i rummet. Katter gillar inte mig av någon anledning. Men det gör mig inte så mycket, för jag gillar inte dom heller. Jaja, snart kommer Timmy och hämtar mig. Eller förhoppningsvis kommer han snart, han skulle vart här för en och en halv timma sen. Ska börja plussa på två timmar varje gång han säger en tid.

För övrigt har jag insett att jag har pengar över till en tattuering den här månaden. Jag måste bestämma mig för något bara. Jag vet i princip redan motivet, frågetecknet är över placering och färg vs svart vitt. Jag tror att den kommer bli finare i svartvitt, men om jag då sätter den på ryggen så hamnar den för nära min svala som är i färg. Kan man blanda färg tattueringar och svart-vita hur som helst? Jag funderar över storleken också. Får sätta mig ner och skissa någon dag, det är mycket lättare att få en klar bild av något konkret på ett papper än massa idéer ihop mixade i huvudet. Nej, om man skulle gå och packa väskan så länge, puss.


jag tror mitt hjärta precis hoppade över ett slag

oh. my. god.


RSS 2.0