On the road again

Har spenderat ännu en mysig dag med mina fina vänner, och fått massa nyttigt gjort samtidigt, det är ju ovanligt. Har sagt Hejdå till dom i alla fall och sitter nu i bilen på väg mot huvudstaden.
Jag har nojjat lite över flygresan dock, 6 timmar ensam och antagligen får jag ett fyllo eller en skrikande bebis som granne. Jag brukar ju ha väldigt tur med sånt.. Men. Jag har proppat väskan med böcker, tidningar och godis, iPhonen är fullmatad med spel och iPoden har laddats med ny musik. Så jag har ju lite att ha ihjäl tiden med i alla fall. Det är ju alltid tråkigt att flyga, borde inte vara jätte mycket värre att sitta ensam. Ska vara lite social med min pojkvän nu, god natt finisar!


The good life

Har spenderat kvällen med min fina Elin, film och choklad. Ganska perfekt en söndag som denna. Jag har även packat, åker ju till Stockholm imorgon och sen vidare mot teneriffa på tisdag! Det ska bli jävligt skönt att komma till värmen och slippa svenskt höstmörker ett par veckor. Och några dagar efter att jag kommit hem från teneriffa drar jag till Kina! Det känns som att november kommer bli en grym månad. Nej, nu ska jag försöka sova, har massa att göra imorgon innan jag åker. Pussgodnatt.


RSS 2.0