For blue skies

Jag borde verkligen sova nu, men iställer sitter jag och tittar på klänningar till skolavslutningen(?). Ah, jag är ju aldrig sent ute i alla fall. Ligger i sängen i alla fall med Cannonball med Damien Rice på repeat. Helgen var helt okej, inget nytt som har hänt. Men jag har saknat den andra Lejonhjärta som bestämde sig för att dissa mig i helgen och inte komma hem, inte okej! Aja, hon har lovat reunion på fredag i alla fall och då ska det festas och ha kul! Det är lite sjukt att det är lov om fem dagar. Jag är väl typ den enda som inte har längtat till lovet, min kärlek lämnar ju landet i två veckor då. That sucks. Jag orkar inte sakna någon mer nu, jag hatar att sakna. Men jag tror att det är bra på ett sätt endå. Vi är behöver sakna varandra och jag behöver bestämma mig hur jag vill ha det. Men fý fan vad jag kommer sakna honom. Nej, nu ska jag ringa min fina, godnatt bebos!


i will follow you into the dark

Dagen har varit helt okej, det är alla dagar, men oftast inte mer. Nyköping har kommit in i en mörk och tråkig period, det händer ingenting längre. Jag saknar verkligen sommarlovet, allt var så jävla annorlunda då. Vi kunde göra precis vad vi ville och det gjorde vi också. Den här sommaren var så jävla knäpp. Ibland var den helt jävla perfekt. Sjuk och spontan och jag har fått minnen för resten av livet. Men det var jävligt mycket dramatik också. Det är något jag ångrar, allt bråk, tjaffs, alla tårar, somnlösa nätter. Det är sjukt egentligen hur mycket en person kan göra en, genom att inte göra någonting alls.

Tänkte på det härom dagen. Nätterna när jag låg och grät brevid elin i hennes säng och hon kramade och tröstade och gjorde allt för att det skulle bli bättre. Sen tänkte jag på att jag håller på att förlora henne, och det är mitt fel. Jag gör så med människor, jag knuffar iväg dom. Det har jag gjort med alla mina bästa, och det är något jag ångrar mer än något. Så Elin, förlåt. Förlåt för att jag inte har försökt mer. Jag uppskattar verkligen allt du har gjort för mig. Du höll mig över ytan när jag själv inte kunde det och jag vet inte hur jag hade klarat mig utan dig. Jag har så jävla mycket att tacka dig för, jag tror inte du förstår hur mycket du har gjort för mig. När jag började umgås med dig var jag nere på botten och du drog upp mig. Du lyste upp i mitt mörker. Jag pratade inte med någon om hur jag mådde, inte ens min familj. Men av någon anledning kände jag att jag kunde prata med dig. Och du förstod, när ingen annan gjorde det. Alla gånger vi suttit uppe och bara pratat om allt som man inte kan prata med någon annan om, det har verkligen hjälpt mig. Så tack för allt, för alla gånger du har skrattat med mig, gråtit med mig, lyssnat på mig och bara funnits där. Det har betytt mer än du anar. 
Du förändrade hela min värld elin och jag hoppas att du vet om det.



Im always behind you.


In time, Anyting is possible

Jag är kär, jag ska ha den!
Grejen är att färgen tydligen försvinner jätte fort på fingrarna. Men jag går fan och fyller i varenda månad och jag hade varit tvungen till det, det hade fan vart värt det. JAG SKA HA DEN!


när varje dag känns likadan

Praktik idag igen. Det är faktist den enda praktik jag har trivits med hittills. Visst, det är mycket slit men det är aldrig så att man tycker att det ska bli jobbigt att gå dit. Kan ju bero på att jag har bra sällskap av min fina ida som får dagarna att gå fortare. Efter praktiken blev det en väldigt snabb tur upp till Jerry, sen vidare hem till Ida för en bra pratstund med hennes familj och deras vän. Sen kom timmy. Jag vet inte varför, men världen typ vänds upp och ner när jag träffar honom ibland. Jag är kär. Jag vet inte om jag gillar det eller inte, men det är jag. Har sagt att det är hans tur att kämpa nu i alla fall, att jag är klar. Och han lovar att göra det. Men vi får väl se hur det blir med det. Jag önskar verkligen att jag kunde ge upp, men jag är nog inte en sån person. Jag kämpar tills jag får det jag vill ha och ger aldrig upp. Det är väl bra i vissa lägen men inte när det gäller det här. Skit samma, jag är trött på allt det här nu och det är det enda jag skriver om. Det är väl för att det är det enda jag tänker på också. Men nu ska jag gå och lägga mig och försöka att tänka på någonting bra. Eller absolut ingenting alls i alla fall. Godnatt!

skriva av sig...

Hemska jävla dag. Jag försöker verkligen allt vad jag kan att hålla ihop allt lixom, men det är så jävla svårt att vara stark när man faller isär inuti. Timmys farfar dog idag och han har varit skitledsen, jag har gjort mitt bästa för att trösta. Men han började fråga om min syster, hur det var efteråt. Ibland blir jag helt stum när folk frågar sånna frågor. Det gör inte lika ont att prata om det längre, så länge man inte tänker för mycket på det efteråt. Men det gjorde jag idag. Det var den värsta perioden av mitt liv. Första tiden är nästan helt borta, det var väl chocken som gjorde att det försvann ur minnet. Men vissa stunder kommer jag ihåg. När civilpoliserna kom och hämtade patrik, hur jag och amanda satt i soffan med en klump i magen och hoppades på att inget hade hänt. När mamma och pappa kommer hem och berättar, hur hela kroppen började skaka och benen skönk ihop. Samma natt, när vi låg hela familjen, sex personer i samma rum. Jag tror inte jag sov en sekund. Sen är det blankt några dagar. Kommer ihåg hur mamma försökte tvinga mig att äta något och jag vägrade. Jag bara låg i min säng hela dagarna och koncentrerade mig på att inte sluta andas. Kommer ihåg begravningen, panikattacken när jag såg kistan. Jag kommer ihåg löpsedlarna utan för videobutiken, förstasidorna på alla tidningar, bilderna som beskrev exakt hur det gick till, alla blommor som kom från folk man inte sett på tio år. Nu när man tagit sig igenom allt är det så himla hårt att tänka tillbaka. Jag vill inte komma ihåg allt det hemska, jag vill bara komma ihåg henne.
Tack i alla fall till elin, stephie och timmy som kom in i mitt liv och gjorde det ljusare. Jag vågar inte ens tänka på personen jag skulle varit idag om inte ni hade funnits. Och till min vackra familj som gjorde det värt att leva.
Nu måste jag sova, klockan är snart ett och jag ska upp tidigt imorgon, godnatt!


Don't get mad, Get even.

Jag är så jävla arg, ledsen, bevsiken & förbannad. Allt jag har gjort för dig, jag har tröstat dig, gråtit med dig, skrattat med dig, funnits där, hjälpt till, kämpat skiten ur mig. Allt gjorde jag för dig. Ändå gick du till någon annan. Du har sagt åt mig varje dag att lita på dig, ändå ljuger du så jävla mycket hela tiden. Du svek mig, om och om igen och igår när jag fick reda på allt så rann det över. Jag har gjort ALLT för dig, jag har gett upp så jävla mycket och jag ångrar mig så jävla hårt. Och nu kan jag helt ärligt säga att du är mitt livs största misstag. Det kanske låter hårt, men du har orsakat mig så jävla mycket smärta som jag inte har förtjänat. Jag är inte heller världens bästa människa men jag svek aldrig. Du visste hur dåligt jag mådde och hur mycket jag behövde dig, det är det som gör så jävla ont. Jag kommer aldrig någonsin låta dig få en så stor plats i mitt liv igen, och jag ska aldrig bry mig så mycket om någon igen. Du kommer säkert alltid finnas i mitt liv, jag vet inte om jag kan leva utan dig heller. Men jag kommer aldrig bry mig om dig lika mycket och jag tänker fan inte finnas där för dig när du mår skit. Du bara tar utan att ge någonting tillbaka och jag har inget mer att ge nu. I över två år har du varit en av dom viktigaste personerna i mitt liv, du låg alltid först i mina ögon. Det kommer du aldrig göra igen.
Du hade för stor plats i mitt liv, du kvävde mig och fick mig att bli någon jag inte var.
Jag vet att jag hade planerat att bli en bra människa, sluta vara elak mot folk och sluta tjaffsa och bråka. Men fuck that, du kommer få tillbaka samma skit du kastade över mig. Du är inte värd min kärlek eller en enda jävla minut av min tid, CIAO!

RSS 2.0