.


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Lovet var grymt och ljust och varmt och fyllt av fina människor.
Festande, grillningar och sena kvällar.
Det känns som att sommarn är på väg!

 


Time for your song

Jag såg ett stjärnfall idag igen, har jag flow eller vad :D
Jaja, idag firade jag lillpåsk med elin och hennes mamma, mys. Sedan blev det en tur till klockberget, för chill och vattenpipa. Resten av kvällen spenderades med timmy, martin och en alldeles för full andreas. Men ja, han gjorde ju kvällen intressant ändå. Imorgon kommer hela tjocka släckten hit + elin. Hon brukar alltid lyckas vara med på våra släckträffar, tur är väl det. Så det blir det imorgon, och sen blire fest! Men nu ska jag återgå till min dåliga natt tv, godnatt på er!


lagom gullig bild, men jag älskar varenda minut jag spenderar med dig!


If it makes you happy

Har precis kommit hem från bron. Jag och timmy stod där vi räcket och stirrade upp i himelen, och så kom det ett stjärnfall. Nu är det bara att vänta och se om min önskan slår in :) Men Timmy lyckades missa det här stjärnfallet också. Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen, med en cola, en påse nappar och glo på scrubs. Imorgon blir det fest hos Jessica, det ser vi fram emot! Godnatt peeps


Make a wish

Sitter hemma på arnö och väntar på att folket som ska fira pappa kommer hit. Han fyller nämligen år, så grattis till världens bästa pappa! Så fort dom kommer ska vi äta, jag är vrålhungrig! Sen kommer även Timmy hit och gör mig sällskap. Nej, jag ska gå ner till Fia och Tim nu. Ha en bra kväll, puss


amigo

Sitter hemma i bergshammar med stephie och dunkar musik. Det är fredagskväll och vi har inget planerat, känns nästan lite jobbigt. Eller ja, vi ska träffa boysen men vad vi ska göra vet vi inte. Typ planka ett tåg till paris, hoppa bungeyjump från eiffelltornet och räkna randiga tröjor. Eller något annat kul. :) Men nu ska vi äta, grillat yummie. love.


Snyggve leker cool brevid min sommarbil...


Knockout

Sitter och fixar lite på bloggen, i brist på annat att göra. Men det vill inte fungera, jag försöker radera profilbilden, men den vägrar försvinna. Jaja, skit samma. Btw så är det officiellt fredag nu, äntligen! Får la se vad helgen bjuder på, men imorgon ska jag antagligen träffa världens finaste vän i alla fall, det kan ju inte bli annat än bra. Men nu ska jag kila iväg till köket och göra en macka, sen blir det sängen. Godnatt!


Feels like a heartbreak

"När jag går med dig går jag inte isär", kommer du ihåg allt vi hade? Ibland känns det som att vi aldrig hände, som om du och jag var bara en dröm som ända från början var dömd till att misslyckas. Jag förstår inte varför vi hänger fast vid det här, en kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva.

du vet, du var hela min värld.




RSS 2.0