while we're here we might as well dance

igår blev det lite shottande med min fina elin, hänga på stan, träffa folk och sånt därt som hör till en fredagskväll. ikväll blir det väl samma visa igen, dricka hemma hos elin till en början i alla fall, sen får vi se vart kvällen tar vägen. nu är jag hemma i alla fall och gör mig iordning medans jag väntar på att maten ska bli klar. ha en bra kväll!


she won't love you the way i do

grekmat blev det, sovlaki. sen drog jag med mig lillasyster upp till bron för att köpa min älskade drog cola. nu är jag tillbaka hemma, tror jag sätter på spökstad på repeat och sätter mig i fönstret, kedjeröker och tycker synd om mig själv. det finns inte så mycket annat att göra nu, it's just me and my heartbreak.


 


i don't know who i am without you

jag suttit på golvet och skrivit och lyssnat på deppmusik i flera timmar. det är dags att rycka upp sig nu, livet går vidare. ska göra mig iordning, sen åka in till stan och käka med mami och amanda. im out, peace.


music is medicin for the soul

the strokes - håkan hellström - kent - lars winnerbäck - coldplay - volbeat - familjen - hoffmeastro - jimmy eat world - 30 seconds to mars - bad cash quartet - veronica maggio - chemical vocation - foo fighters - my chemical romance - broder daniel - death  cab for cutie - justice - marilyn manson - sugarplum fairy - glasvegas - kill hannah - mando diao - john mayer - vapnet - citizen cope - feeder - nada surf - the kooks - hästpojken - franz ferdinand - johnossi - kyle andrews - andread grega - robyn - caesars - the killers - isak strand - the knife - left front tire - damien rice - kapten röd - band of horses - mgmt - bob marley - oasis - looptroop rockers - parken - gym class heroes - jack's mannequin - kings of leon


why are we so denial when we not we're not happy here

when you try your best but you don't succed
when you get what you want but not what you need
when you feel so tired but you can't sleep
stuck in reverse

and the tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace
when you love someone but it goes to waste
could it be worse

and high up above or down below
when you're too in love to let it go
but if  you never try you'll never know



du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

igår blev det en ganska onödig tripp till huvudstaden, och sen chillkväll, det var mys. och idag har jag umgåts med min kära stephanie. det har varit en ganska händelselös helg, men man behöver sånna också ibland. nu har steph åkt hem i alla fall, och jag sitter vid datan och lyssnar igenom veronica maggios senaste album, vilket är skit bra. hon spelar ju på peace and love i sommar så då får jag höra det live, great. men nu blir det sängen, two and a half men, cola och chirre. godnatt på er'


alone we stand, together we fall apart


sju sorger

har suttit och väntat på honom precis hela dagen, och nu, klockan tolv på natten smsar han och säger att han inte kommer. så här sitter jag nu, ensam på en fredagskväll. frågan är om det är han eller jag som är idioten. dom senaste dagarna har varit tunga, mamma och patrik ska skilja sig, vi ska flytta och så måste vi antagligen lämna bort viggo också. och han har inte ens frågat hur jag mår. jag skiter i det här nu, går och lägger mig och sover bort mina sorger. godnatt.



 


There's a big day comming

Så har man köpt biljett till Where the action is OCH Peace and love! Hoppas på att det blir årets bästa vecka. Annat än grymt kan det ju inte bli i alla fall! Jag menar, Coldplay, Volbeat, Håkan Hellström, The Strokes, Glasvegas, Kings of leon, 30 seconds to mars, Jimmy eat world m.fl. det kan inte gå fel! Men dyrt kommer det att bli, festivalerna och resorna gick på 3500, plus mat och alkohol varje dag i en vecka. Men det är det värt.
PEPPA!


spin that record babe

i fredags drog jag på kryssning med mina fina. det var helt jävla grymt, roligaste dagen på hela året.
träffade massa sjuka och underbara människor, dansade i timmar och skrattade mer än vad jag gjort på länge. bussresan hem gjorde det hela ännu bättre. jag vill bara spola tillbaka tiden och uppleva allting igen.
men nu ligger jag hemma i sängen igen, och funderar på att dygna. sömn är ju som sagt överskattat. nu ska jag återgå till filmen, godnatt snyggingar


Are you leaving?

Jävla spotify, hade helt glömt bort att dom har börjat med 10 timmar/månaden, så jag lät spotify gå på hela dagen. Så nu har jag två timmar kvar, får väl investera i premium.
Jaja, det blev film mys och massa bra snack med stephie igår, sedan slaggade jag där. Sen imorse åkte jag hem, blev biten av en hund, satt ute i regnet i fyrtiofem minuter, sen sov jag i ett par timmar. Today sucks. Men sen kom timmy i alla fall och räddade dagen. Imorgon firar vi tre år så då drar vi till huvudstaden och kollar bio och käkar. Det behövs, kommer inte ihåg när vi var själva en hel dag sist. Men först ska jag på möte på iris hadar. Nej, nu ska jag gå ner till min kärlek och hitta på något.


RSS 2.0