Someone like you

Igår firade vi ju som sagt Elin som fyllde år. Hon bjöd på Tacos och vin, och sen drog vi till rocken och tog varsin drink. Efter det åkte jag och stephie hem till henne och spelade super Mario, käkade cheese ballzzz och sov i världens bästa säng! En jävligt bra kväll helt enkelt med fina tjejer.
Nu ska jag ta tag i att städa mitt rum, det ser förjävligt ut.. Jag förstår inte hur alla mina kläder jämt hamnar på golvet istället för i garderoben. Hur svårt kan det vara egentligen? Jaja, det är väl bara att börja.


I'll stick with you until the end

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE BÄSTA VÄN PÅ 18ÅRS DAGEN! jag älskar dig mest, pussss


Running in cirkles

På väg till ett möte, alltid lika kul. Sen kommer Elin ner på stan och tar en fika med mig och efter det är det dags för möte nummer två. Och ikväll ska jag hem till andra Elin på middag och fira att hon fyller 18! <3


Under the same sky

Det blev en spontan shopping tur till Norrköping idag med stephie. Det är så jävla skönt att hon har kirrat körkort nu så att man kan ta sig ifrån Nyköping när man känner för det. Jag måste ta tag i mitt körkort nu också, har ju inte kört så mycket än. Jaja, det blev ett par kängor, två tröjor och ett par tights inhandlat i all fall. Och nästa tisdag drar jag till Peking för ännu mera shopping. Åh, jag längtar!


step by step

Ligger i sängen med godis & cola och tittar på mitt absoluta favorit program Entourage. Hade tänkt att sova tidigt idag, men så lär det ju inte bli. Jag har varit skit trött hela dagen men nu när det börjar bli dags att sova blir jag självklart jätte pigg. Som vanligt, love life. Så det blir väl halv taskig tv ett par timmar till, men Godnatt!


If you ever leave me babe, leave somrarnas morphine at my door

Det blev förkrök hos fina Jennie, fest i Svalsta och sedan Mike's med fina tjejer. En bra lördag helt enkelt. Men jävligt sent blev det så idag är jag väääldigt trött. Så jag tar med mig godispåsen till sängen och sätter på en film, precis vad jag behöver denna blåsiga söndag.


love will break your heart

det gör ont. jag hade kunnat skrika ut det men du hade ändå inte lyssnat. vad ska jag behöva göra för att du se hur det är? jag går sönder och du bryr dig inte ens, du har aldrig brytt dig.
åt helvete med kärleken, jag klarar mig bättre utan.


Nothing compares to you

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!
Snart kommer mami och hämtar mig, då ska jag följa med till hennes jobb. Sedan blir det födelsedags fika med Dennis familj. Sen blir det väl lite soffmys sista kvällen. Jag vill inte åka hem än, men vi ska ju fira elin på lördagen och det kan jag ju inte missa!


Runaway train

Sitter på tåget mot götet! Äntligen ska jag få träffa min älskade mamma igen. Men jag är skapligt trött på tåg nu. Åkte upp till Södertälje vid elva, och sedan därifrån halv tolv, men jag är fortfarande inte framme.. Tåget har fått stanna flera gånger på random ställen och vänta på tåg som ska passera. Men snart är jag framme och då ska jag springa och leta upp en toalett, har hållt mig i två timmar nu!


Börja om igen, aldrig börja om igen

Tog en dag på stan med elin idag, hade tänkt köpa vinter skor men det är fan omöjligt! Får leta vidare i göteborg imorgon istället, utbudet brukar ju vara nååågot större där. Resten av dagen spenderade jag med en annan lika fin elin och en fin stephie också. Men nu ropar sängen och sex and the city på mig, puss!


For as long as we both breath

Har precis kommit hem från stan och bion, var och såg breaking dawn. Och fan vad bra den var! Nu är den bara att vänta ett år till på nästa och sista filmen. Åh, vad jag längtar, filmen slutade precis när det var som mest spännande. Efter filmen tog jag och elin en prommenad genom stad och pratade gamla minnen. Alltså, en väldigt fin kväll med en väldigt fin vän. Puss.


Babylove

Är inte det här typ det sötaste som någonsin har vandrat på jorden? paniiiik, jag vill ha!


River en vacker dröm

Funderar på om jag ska dra till göteborg imorgon och hälsa på min mor. Problemet är bara att hon jobbar långa dagar den här veckan, så lär ändå inte hinna umgås så mycket med henne. Men jag saknar henne jätte mycket, så jag vill verkligen åka. Hinner inte med det nästa vecka heller. Jag får väl se hur det blir, ska kolla upp tåg och så nu, ifall att. Ciao.


Stjärnorna finns här

Det blev en lugn helg tillsammans med världens bästa stephie, bilåkande och super mario spelande. Precis en sån helg som jag behövde. Snart kommer timmy hit också, men nu säger vädret att det är dags för mjukisar och film, pussss


I won't let you go

Stephie gick upp tidigt och drog till skolan, givetvis kunde inte jag somna om då. Det känns som att jag skulle behöva sova 24 timmar i sträck för att bli människa igen, jag har varit trött hela veckan. Jaja, ska väl ta itu med att packa upp resväskan så att jag har några rena kläder fram över. Pussbye


Because in the end, memories is all we have.

Kör på en bildbomb från resan.


Could we pretend that airplanes on the night sky are like shooting stars?

Har suttit i planet nästan 6 timmar nu och jag börjar bli skapligt trött på det. Jag är uttråkad och mitt rygg gör ont! :( tacka gud för att det finns wifi på planet dock, det har hjälpt mig haft ihjäl några timmar. Funderar på att luta mig mot min älskades axel och somna till en snabbis. Jo, så får det bli. Ciao.


always look on the bright side of life

Ligger i solstolen och deppar över att det är dags att åka hem imorgon.. Men idag ska vi till los christianos för ett hemligt uppdrag, awesome. Jaja, ska lägga ner mobilen och försöka få lite färg, puss


Hello sunshine

Ligger vid poolen och steker, har precit upptäckt att jag kommer in på hotellets wifi. Bättre sent än aldrig. Om ett par dagar är det dags för hemfärd, jag ser inte fram emot det alls. Usch, jag hatar november kyla och grå himmel. Men jag får ju träffa mina fina vänner och familj som jag har längtat ihjäl mig efter. Nu ska jag hoppa i poolen och njuta av vädret så länge det varar, puss


Close your eyes and count to ten

Sitter utanför hotellet och tar en sista cigg innan det är dags att sova. Ska upp igen om mindre än fem timmar. Men fördelen med det är att då kanske jag får lite sovtid på planet. Så nu säger jag god natt till alla mina 300 000 läsare för andra gången idag, vi hörs i spanien!


RSS 2.0